Golden ThaiBoxing - 2002-2022

GOLDEN THAIBOXING 19. MARTS 2022


GOLDEN THAIBOXING præsentere et Fightcard med Thaibokser fra hele verden og de største talenter fra Danmark. Oplev en sprængfyldt aften med masser af action og fight i ringen på et meget højt niveau. Oplev stemningen fra et dedikeret publikum der giver oplevelsen af at være på Thailands national stadium Lumpinee - så er det GOLDEN THAIBOXING du skal bestille billetter til. 


Maeng-Ho´s svar på én af tidens største Thaibokser legender Ramon Dekker, er Mohammed El-Mir alias "The Desert Storm".

EL-Mir skal i en Muay Thai Superfight mod den stærke og unge Gladiator fra Rom; Alessio Malatesta. Hr. Alessio er ikke hvem som helst, han kæmper primært i sportens hjemland Thailand til de største turneringer, event og sejret. Alessio har masser KO´er på CV´et fra kampe i Thailand og Europa. Der venter El-Mir en meget stor udfordring og forventelig en kamp med masser af actions der måske ikke går tiden ud. Kampen og øvrige kampe bliver sanktioneret af Dansk Muay Thai Forbund (DMF)

GOLDEN THAIBOXING er arrangeret af foreningen Roskilde Thaiboxing og havde første arrangement i 2004 med stor succes. Muay Thai Thaiboxing og K1 kampe blev præsenteret med fighters fra Skandinavien og hele Europa. Stemningen til GOLDEN THAIBOXING er helt unik og giver dig næsten den samme oplevelse som i Thailand når slag og spark bliver hyldet af publikum til ære for fighterne i ringen.

Golden Thaiboxing er for hele familien, børn, unge og de voksne - brug stævnet som oplevelse for vennerne, netværk eller giv dine medarbejder eller kunder en helt unik oplevelse!OM GOLDEN THAIBOXING - er etableret i 2000 og arrangeres af sports foreningen Maeng-Ho Roskilde´s medlemmer og er 100% frivilligt arbejde. GOLDEN THAIOBXING Thaiboxing-regler er baseret på en blanding af flere kampsportsdiscipliner herunder Karate, Muay Thai, Tae Kwon Do og traditionel boksning. Golden Thaiboxing præsentere Thaiboksning kampe på meget højt niveau og med Internationalt deltagelse, kampprogram præsentere 4 Prefights med upcoming talenter, maincard indeholder superfights med fighter som kæmper om kvalifikation for titelkampe.

Arrangør: Maeng-Ho, GOLDEN THAIBOXING Public relations info@roskildethai.dk

GOLDEN THAIBOXING 5. OKTOBER 2019


Oplev Letvægtskamp Kampen mellem DK´s Mohammed El-Mir ”The Desert Storm” og den ultimative modstander svenskeren Kenny Hong som kæmper om den Skandinaviske WBC Titel i Roskilde Kongrescenter (BAUHAUS ARENA). Kampen er hovedattraktionen til GOLDEN THAIBOXING lørdag den 5. Oktober 2019 i ROSKILDE. Herudover kan du også opleve Top atleter fra Skandinavien og Internationalt. Se Fightcard på www.maengho.dk


Den verdenskendte sport Thai og kick boksning og event ”GOLDEN THAIBOXING” kommer igen til Roskilde.


Efter senest Event i 2015 hvor der var totalt udsolgt til kampen mellem Erkan Warol fra Tyrkiet og Mohammed El-Mir fra Roskilde er det nu atter Roskilde, som skal danne rammerne for GOLDEN THAIBOXING lørdag den 5. oktober.


Udover Den danske letvægter Mohammed ”The Desert Storm” El-Mir (138-5-10, +20 KO) er Maincard i meget høj klasse med Skandinaviske og Internationale fighter. Prefights med lokale talenter.


Kampene er sanktioneret af Dansk Muay Thai Forbund (DMF).


Kampprogram kan følges på www.maengho.dk eller facebook: Roskildethai


Billetter kan købes på Ticketmaster.dk eller i døren


OM GOLDEN THAIBOXING - er etableret i 2000 og arrangeres af sports foreningen Maeng-Ho Roskilde´s medlemmer og er 100% frivilligt arbejde. GOLDEN THAIOBXING Thaiboxing-regler er baseret på en blanding af flere kampsportsdiscipliner herunder Karate, Muay Thai, Tae Kwon Do og traditionel boksning. Golden Thaiboxing præsentere Thaiboksning kampe på meget højt niveau og med Internationalt deltagelse, kampprogram præsentere 4 Prefights med upcoming talenter, maincard indeholder superfights med fighter som kæmper om kvalifikation for titelkampe.


For mere information – se www.maengho.dk


Arrangør: Maeng-Ho, GOLDEN THAIBOXING Public relations info@roskildethai.dk