Golden Thai Boxing - 2019

GOLDEN THAIBOXING 5. OKTOBER 2019


Oplev Letvægtskamp Kampen mellem DK´s Mohammed El-Mir ”The Desert Storm” og den ultimative modstander svenskeren Kenny Hong som kæmper om den Skandinaviske WBC Titel i Roskilde Kongrescenter (BAUHAUS ARENA). Kampen er hovedattraktionen til GOLDEN THAIBOXING lørdag den 5. Oktober 2019 i ROSKILDE. Herudover kan du også opleve Top atleter fra Skandinavien og Internationalt. Se Fightcard på www.maengho.dk


Den verdenskendte sport Thai og kick boksning og event ”GOLDEN THAIBOXING” kommer igen til Roskilde.


Efter senest Event i 2015 hvor der var totalt udsolgt til kampen mellem Erkan Warol fra Tyrkiet og Mohammed El-Mir fra Roskilde er det nu atter Roskilde, som skal danne rammerne for GOLDEN THAIBOXING lørdag den 5. oktober.


Udover Den danske letvægter Mohammed ”The Desert Storm” El-Mir (138-5-10, +20 KO) er Maincard i meget høj klasse med Skandinaviske og Internationale fighter. Prefights med lokale talenter.


Kampene er sanktioneret af Dansk Muay Thai Forbund (DMF).


Kampprogram kan følges på www.maengho.dk eller facebook: Roskildethai


Billetter kan købes på Ticketmaster.dk eller i døren


OM GOLDEN THAIBOXING - er etableret i 2000 og arrangeres af sports foreningen Maeng-Ho Roskilde´s medlemmer og er 100% frivilligt arbejde. GOLDEN THAIOBXING Thaiboxing-regler er baseret på en blanding af flere kampsportsdiscipliner herunder Karate, Muay Thai, Tae Kwon Do og traditionel boksning. Golden Thaiboxing præsentere Thaiboksning kampe på meget højt niveau og med Internationalt deltagelse, kampprogram præsentere 4 Prefights med upcoming talenter, maincard indeholder superfights med fighter som kæmper om kvalifikation for titelkampe.


For mere information – se www.maengho.dk


Arrangør: Maeng-Ho, GOLDEN THAIBOXING Public relations info@roskildethai.dk