Klubbens historie

Maeng-Ho Thaiboksning Roskilde

Industrivej 46, 1. sal * 4000 Roskilde * info@roskildethai.dk * +45 20 48 11 04

Maeng-Ho Roskilde


Maeng-Ho Roskilde er én af Danmarks ældeste Thaiboxing skoler og tidligere kendt som Shaolin Boxer School. Benny Jakobsen som var founder af Thaiboxing startede 3 Thaiboxing skoler, Vesterbrogade, København - Olympia, Odense og Helligkorsvej, Roskilde.

Sidst nævnt Thaiboxing skole ligger forsat i Roskilde og senere hen ændret navn til Maeng-Ho Roskilde.


Maeng-Ho Roskilde Thaiboxing skole har været i Roskilde og eksisteret siden 1984.

Klubben har ændret navn til Maeng-Ho pga. tætte relationer til Maeng-Ho Holland som har skabt de største navne i Thaiboxing og K1, blandt andet legenden Ramon Dekker.


Træner Hans Olesen, som har været medlem af foreningen i mere end 20 år har trænet i Maeng-Ho Breda, Holland med Cor Hemmers, Luc Verheye, Ramon Dekker, Perry Ubeda, Cees Besems, Dennis Crawel og derigennem skabt et stærkt og tæt venskab og netværk i Holland hvor sporten er på højeste niveau.


Disse relationer har gjort at klubben tradtionelt har arrangeret  Hollandsture hvor medlemmerne har mulighed for at træne med professionelle og møde nogle af de største fighter i verden og opleve de største Thaiboxing og K1 events i Europa.


Hans Olesen som det ældeste medlem af Maeng-Ho Roskilde har  udover Holland også trænet i Thailand igennem længere tid for at lære de bedste teknikker fra sportens hjemland.


Maeng-Ho Roskilde er idag en international kendt klub som har deltaget i de største K1 og Thaiboxing events i hele verden, Thailand, Australien, Europa, Rusland og USA.

Medlemmer af Maeng-Ho Roskilde vil opleve en klub med en unik histore og rigtig fed atmosfære at engagement og passion for sporten Thaiboxing og K1.

Kontaktinfo:


Telefon nr.: +4520 481104

e-mail: info@roskildethai.dk

Maeng-Ho Thaiboksning Roskilde * Industrivej 46, 1. sal * 4000 Roskilde * info@roskildethai.dk * +45 20 48 11 04

Copyright © All Rights Reserved