Om Os

Træning hos Roskilde Thaiboksning er seriøs og sjov træning for børn og voksne med respekt for hinanden og vi lægger vægt på socialt samvær. Udover thaiboksing stævner arrangerer klubben også sociale arrangementer, træningsture til Holland eller andre venskabs klubber, sommerfest, sommerlejr, stævner og julefroskost.


Maeng-Ho Roskilde er medlem af Dansk Muaythai Forbund, forkortet DMF.


Dansk Thaiboksing Forbunds formål er, at fremme sporten Thaiboksning også kaldet Muay Thai i Danmark, afvikle og sanktioneret Thaiboksning stævner.


Dansk Thaiboksning forbund repræsentere danske Thaiboks klubber som træner og udøver sporten i henhold til internationale Thaiboksning regler og IFMA´s  foreskrifter for sporten.


DMF er tilsluttet verdens amatørforbundet: International Federation of Muay Thai Amatuer, forkortet IFMA, som er det største og eneste IOC–godkendte Muaythai forbund i verden.


I dag er der mere end 3.000 udøvere af thaiboksning i Danmark fordelt på en masse klubber der er medlem af det nationale forbund DMF.


Thaiboksning kan dyrkes af børn, unge, voksne af begge køn på amatør niveau – thaiboksning er med til at udvikle det enkelte individs kondition, styrke, motorik, mentale selvtilld og respekt for andre mennesker.


Dansk Thaiboksning er en relativ ny sport i Danmark og startede for alvor tilbage i 80´erne.

 

Læs mere om Dansk Thaiboksning på DMF


Maeng-Ho Roskilde respekterer gældende GDPR regler - privatpersoner som ikke ønsker deres billede vist på vores hjemmeside skal skrive direkte til info@roskildethai.dk. Læs mere om GDPR regler her

Dansk Muaythai Forbund, forkortet DMF, og en forening stiftet og sammensluttet af danske klubber tilbage i 2002. Forbundets formål er, at fremme en rationel, sund og nobel udvikling af Muaythai i Danmark, samt at virke retledende og rådgivende for kæmpere i Danmark. Vi regulerer Muaythai stævner overalt i Danmark, under de samme regler, med henblik på at opnå samarbejde, støtte i promoveringen af sporten, samt at virke for øget sikkerhed i sporten. DMF er tilsluttet verdens amatørforbundet: International Federation of Muaythai Amatuer, forkortet IFMA, som er det største og eneste IOC –godkendte Muaythai forbund i verdenen. Derfor er vi også underlagt det samme regelsæt. I dag har vi cirka 2.000 udøvere, fordelt på cirka 20 medlemsklubber, rundt omkring i hele Danmark. Forbundets største mål er, at blive en anerkendt sportsgren i Danmark, og opnå gode resultater internationalt, både sportsligt og organisatorisk.
uaythai er en kampsport, der stammer fra Thailand. Stilarten er udviklet og benyttet af den thailandske hær i krige, gennem de seneste 1000 år. I Thailand anses Muaythai som landets nationalsport, og i dag, er der mere end 65.000 professionelle udøvere i landet. Kæmperne bor og træner i klubber, hvor en normal dagligdag, står på 2 gange træning, hver på omkring 2-3 timer. Selvom Muaythai kan være meget farligt, vælger mange familier, at sende deres børn til klubberne, i håb om, at de kan brødføde familien. Man kan nemlig tjene en god løn som thaibokser, faktisk mere end majoriteten gør i landet. De seneste årtier, har de bedste kæmpere, kunne konkurrere på de største og mest anerkendte Muaythai-stadions, hvor konkurrencen og pengepræmierne kan være meget store.

Team Maeng-Ho anno 2021 - Vi vinder og taber sammen, støtter altid hinanden og er  sammen om arrangementer i klubben og til stævner. Vi er stolt af klubbens historie og alt det vi har opnået siden 1985 hvor Maeng-Ho blev grundlagt.