Børnehold

Maeng-Ho Thaiboksning Roskilde

Industrivej 46, 1. sal * 4000 Roskilde * info@roskildethai.dk * +45 20 48 11 04

BØRNEHOLD

Træningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

16.45 - 17.45

ThaiBoxing / K1

Junior hold B

Begynder

Fredag

Lørdag

Søndag

9.15 - 10.00

ThaiBoxing / K1

Junior hold C

Begynder

10.00-11.00

ThaiBoxing / K1

Junior hold B

Begynder

Junior hold A

Træner sammen med senior hold.


Junior hold B

Alder: 10 - 15 år. Begynder hold som træner grundteknikker. Der trænes med en voksen - Handsker og tandbeskytter er nødvendigt.


Træner:     Etem Cukadaroglu:  Telefon: 31 32 75 02

                  Lasse Solhøj


Junior hold C

Alder:  6 - 10 år. Begynder hold som træner grundteknikker. Der trænes med en voksen - Tandbeskytter kræves.


Træner:     Hans Olesen            Telefon: 20 48 11 04


Børneholdene bliver trænet af vores særligt uddannede børnetræner team. Børnene kommer til at prøve kræfter med Thaboksning på en sjov og spændende måde uden at komme til skade. Træningen foregår under kontrollerede forhold hvor vi har fokus på at lære Thaiboksning teknikker, respekt for sporten og hinanden mens vi får brændt en masse energi af på en sjov måde.


Børnene kommer til at lære slag og spark - motorik og balance øvelser samt det sociale i at hjælpe hinanden til at bliver bedre.


Medlemsskab koster 750 kr. for 6 mdr. + 100 kr. i indmeldelsesgebyr. Forældre træner med sit barn/børn på mandags og torsdags holdet.


Krav til udstyr:

Shorts (gerne Thai shorts) og t-shirts, sjippetov.

DOWN LOAD VORES FOLDER OG LÆS MERE OM ET AF DK`S BEDSTE THAIBOKSNING HOLD FOR BØRN OG UNGE.

Vi åbner for tilmeldninger til nyt Thaiboksning børnehold 2020 - Hvis dit barn ønsker at komme med på Thaiboksning holdet 2020 skal du sende os barnets navn, adresse, alder, og e-mail adresse. Vi kontakter dig/jer i hutigst muligt når vi ved om dit barn er kommet på holdet. Du er velkommen til at kontakte os på e-mail:


info@roskildethai.dk eller

telefon 20 48 11 04 (ml. 17-19) i hverdage.

Generelt om børne træning


Børnene træner på begge hold frem mod at tage diplomer - i alt er der 6 stk. Det første diplom kan børnene indstilles til, når de fortrolige nok med sporten til at kunne udføre grundlæggende slag og spark selvstændigt med instruktion fra træner. Det er vores forventning, at der afholdes diplom prøver 2 gange om året i månederne:


  • Juni
  • December


Til vores diplom dage inviterer vi en censor fra en anden klub, som evaluerer indsatsen og udsteder et diplom hvis barnet består. Alt sammen gøres i et tempo hvor alle kan følge med og vi lægger vægt på en sjov dag hvor familie og søskende kan komme og se på. Børnene går hjem med en medalje samt et diplom.


Træningen hos Maeng-Ho Roskilde er inddelt i Klasser, ud fra internationale thaiboksnings regler. Herved sætter vi allerede fra starten børnene i de rigtige kategorier, og det gør det lettere hvis de en dag vil have en kamp.


Klasse N  er nybegynder og træner 1 gang pr. uge frem mod at kunne tage diplom 1.


Klasse D er for dem der har diplom nr. 1 og træner 2 gange pr. uge (onsdag valgfri).


Klasse C Træner frem mod at kunne tage diplom nr. 2 og har 2 obligatoriske trænings dage pr. uge.


Der findes umiddelbart ikke officielt arrangerede kampe til børn, så dette skal tilrettelægges særligt i samarbejde med andre klubber. Hvis et barn ønsker dette  kan det ske tidligst efter 3. diplom og i samråd med forældre og kun hvis træneren mener barnet er parat til det.


Vi træner børn fra hele omegnen uanset bopæl, så dit barn får et udvidet socialt netværk ved at træne Thaiboksning hos Maeng-Ho Roskilde.Billeder af Børnehold 2016 Thaiboksning træning - sjov og leg integreret med seriøs Thaiboksning træning. Børnene får brændt en masse energi af og hygger sig rigtig meget. Du kan læse mere om børne Thaiboksning og forældrenes anmeldelser om træningen på vores facebook side, søg Roskilde Thaiboxing.

Maeng-Ho Thaiboksning Roskilde * Industrivej 46, 1. sal * 4000 Roskilde * info@roskildethai.dk * +45 20 48 11 04

Copyright © All Rights Reserved