Junior Børnehold

JUNIOR BØRNEHOLD 6-17 ÅR

Træningstider: se børneholdenes træningstider her!

Vores junior træning er delt ind på følgende hold:


Junior hold A

Alder: 15 - 17 år. Børnheholdet er for øvet og kamphold, medlemmet skal kunne beherske alle kendte thaiboksning teknikker: spark, albue og knæ teknikker samt boksning.


Holdet træner sammen med senior hold fra mandag til torsdag. Thaishorts, boksehandsker, benskinner, sjippetov samt tandbeskytter er et krav! 


Træner:    Hans Emil Olesen:  Telefon: +45 20 48 11 04


Junior hold B

Alder: 10 - 14 år. Begynder hold der træner grundteknikker i thaiboksning, alle kendte Thaispark, albue og knæ teknikker samt boksning. Der trænes typisk med en voksen - Thaishorts, sjippetov, boksehandsker, benskinner og tandbeskytter er nødvendigt. 


Træner:     Etem Cukadaroglu:  Telefon: +45 31 32 75 02

                  Sean Ratchanon


Junior hold C

Alder:  6 - 9 år. Begynder hold der træner grundteknikker i Thaiboksning. Der trænes altid med en voksen - Boksehandsker, Tandbeskytter, sjippetov og Thaishorts er nødvendigt!


Træner:     Hans Emil Olesen            Telefon: +45 20 48 11 04

                  Sean Ratchanon


Børneholdene bliver trænet af vores thaiboksning træner dream team. Børnene kommer til at prøve kræfter med Thaiboksning på en sjov og spændende måde uden at komme til skade!

Træningen foregår under kontrollerede forhold hvor vi har fokus på, at lære alle Thaiboksning teknikker, low kick, high kick, front kick, spinning back kick, albue og knæteknikkker og boksning


Hos Maeng-Ho Roskilde har vi altid respekt for sporten, hinanden og fuld fokus på at blive de bedste til thaiboksning samtidifg med vi får brændt en masse energi af på en sjov måde.


Medlemsskab koster 750 kr. for 6 mdr. + 100 kr. i indmeldelsesgebyr. Forældre træner gratis med sit barn/børn på torsdags og søndagsholdet.


Krav til udstyr:

Boksehansker, tandbeskyttter, sjippetov, Shorts  (Thai shorts) t-shirts og benskinner (ikke et krav).


Alt thaiboksning udstyr kan købes i klubben til attraktive priser.

DOWN LOAD VORES FOLDER OG LÆS MERE OM ET AF DK`S BEDSTE THAIBOKSNING HOLD FOR BØRN OG UNGE.

Der er åbent for tilmeldninger til nyt Thaiboksning børnehold 2022.


Hvis dit barn ønsker at komme med på Thaiboksning holdet 2022 skal du sende os barnets navn, adresse, alder, og e-mail adresse.

mail: info@roskildethai.dk


Evt. spørgsmål kan ske på telefon 20 48 11 04

(ml. 17-19) i hverdage.

Vi kontakter dig/jer i hutigst muligt når vi ved om dit barn er kommet på holdet.


t3
t3
Thaiboksning børn 2020
Thaiboksning børn 2020
t1
t1
Thaiboksning børn 2 2020
Thaiboksning børn 2 2020
Thaiboksning for børn
Thaiboksning for børn
Børneholdene bliver trænet af vores thiaboksning træner team. Børnene lærer alle kendte thaiboksning teknikker og får prøvet kræfter med Thaboksning på en sjov og spændende måde uden at komme til skade. Træningen foregår under kontrollerede forhold hvor vi har fokus på at lære Thaiboksning teknikker, respekt for sporten og hinanden mens vi får brændt en masse energi af på en sjov måde.
t2
t2

Thaiboksning Diplom


Hos Maeng-Ho Roskilde kan man tage diplom i thaiboksning  - i alt er der 5 stk., det første thaiboksning diplom kan børnene tilmeldei sig til når træner har vurderet at de er fortrolige med at  kunne udføre grundlæggende Thaiboksing slag og spark selvstændigt med instruktion fra træner.

Der afholdes thaiboksning diplom prøver 2 gange om året i månederne som typisk er marts og oktober.


Til vores diplom stævner se Diplom stævne video her vil der være en thaiboksning censor fra en anden klub, som evaluerer thaiboksning teknikkerne og udsteder et diplom hvis barnet består. Alt sammen gøres i et tempo hvor børnene kan følge med og har en god oplevelse. Maeng-Ho roskilde gør meget ud af at det bliver en sjov dag for det individuelle barn og hvor familie og søskende kan komme og se på!

Børnene får en flot medalje samt et thaiboksning diplom. Se træningsvideo her


Træningen hos Maeng-Ho Roskilde er inddelt i Klasser, ud fra internationale thaiboksnings regler. Herved sætter vi allerede fra starten børnene i de rigtige kategorier, og det gør det lettere hvis de vil have en thaiboksning kamp på et senere tidspunkt.


Klasse N  er nybegynder og træner 1 gang pr. uge frem mod at kunne tage diplom 1.


Klasse D er for dem der har diplom nr. 1 og træner 2 gange pr. uge.


Klasse C Træner frem mod at kunne tage diplom nr. 2 og har 2 obligatoriske trænings dage pr. uge.


Alle Thaiboksning kampe er efter officielle IFMA regler og sanktioneret af DMF (Dansk Muay Thai Forbund). Alderskrav for børnekamp i Thaiboksning kampe er 11 år. Hvis et barn ønsker dette  kan det ske tidligst efter 3. diplom og i samråd med forældre og kun hvis træneren mener barnet er parat til det.


Vi træner børn i alle aldre, så dit barn vil møde en masse andre børn fra Roskilde Kommune og resten af sjælland. De får et socialt netværk og sammenhold ved at træne Thaiboksning hos Maeng-Ho Roskilde.


Billeder af Børnehold 2021 Thaiboksning træning - sjov og leg integreret med seriøs Thaiboksning træning. Børnene får brændt en masse energi af og hygger sig rigtig meget. Du kan læse mere om børne Thaiboksning og forældrenes anmeldelser om træningen på vores facebook side, søg Roskilde Thaiboxing.